Můj rok 2016

by - 15:41

Začnu asi od konce, během posledních dvou týdnů roku 2016 jsem bojovala s bacily a ty mě nakonec dostihly, proto se je nový článek zveřejněn až dneska. V loňském roce jsem publikovala bilanční článek. Dneska to bude spíš kombinace dvou elementů, a to projektu štěstí 2016 a pak (ne)splněných předsevzetí. Je toho docela dost, tak jdeme na to!


Pro rok 2016 jsem si slibovala více cestování. Když se ohlédnu, myslím, že se mi to splnilo. Samozřejmě, stále mám spoustu míst, kam bych se chtěla podívat, ale všechno má svůj čas! Během uplynulého roku jsem navštívila evropská hlavní města - Londý, Brusel, Řím, Paříž a Curych, kromě toho jsem navštívila italskou provincii Lacio a přímořské letovisko Lloret de Mar. Ani česká města mi ale nezůstala cizí, poprvé jsem byla v Olomouci, sešly jsme se s holkama v Českých Budějovicích a Strakonicích. S mužem jsme navštívili jižní Čechy, Plzeň a sever Čech. Na letošek je tedy plán jasný - opět se pokus alespoň jednou měsíčně vydat někam na výlet, ať už v Čechách nebo do ciziny.

Přála jsem si víc číst. V první polovině roku mi to moc nešlo, ale pak jsem se díky kolegyni v práci nadchla pro čtenářskou výzvu, která mě nakopla ke čtení a od května jsem přečetla docela dost knížek, ale co víc, už mám seznam knížek, které bych si chtěla přečíst. Mám zaplacené členství v knihovně a věřím, že se tohoto koníčku nevzdám. Takže i letos bych se chtěla zapojit do čtenářské výzvy a zároveň pravidelně brát knížku do ruky.


Vzhledem k tomu, že se řadím k boubelkám, ani mě se nevyhnul cíl týkající se mé postavy. Chtěla jsem uběhnout dvakrát víc kilometrů než v roce 2015 a dostat se do formy. Tohle se mi nepovedlo, přestože jsem měla tak pěkně našlápnuto. V únoru jsem byla přihlášená na první běžecký závod, bohužel jsem ale onemocněla, takže jsem se ho nemohla zúčastnit. V březnu jsem držela sacharidové vlny, cvičila jsem podle videí od Jillien Michaels a chodila tancovat, poté jsem přidala kruhový trénink, ale na konci května se zlomilo mé zdraví a nesloužilo mi až do konce roku. I tak bych v této kategorii našla pár světlých bodů, díky sacharidovým vlnám se mi podařilo shodit pět kilo, v Curychu jsem se Štěpánkou ujela dvacet kilometrů na inline bruslích a úspěšně jsem absolvovala běchovický závod. V tomto ohledu je můj plán pro nový rok identický, chci se dostat do formy, věnovat se sportu, protože mě baví a snad možná objevit kouzlo posilovny.

Více se věnovat blogu, to byl poslední bod mého seznamu předsevzetí. Navzdory mezerám, kdy opravdu blog mlčel, vyšlo sedmdesát osm článků, které se věnovaly jídlu, restauracím, kavárnám, knížkám, cestování, kosmetice a mému životu. Těmto tématům bych chtěla zůstat věrná i do budoucna.

Rok 2016 byl pro mě těžký, protože jsem řešila spoustu starostí, ať už doma nebo v práci. Byla jsem hodně nemocná a přišla jsem o moji pratetu. Někdo odchází a někdo jiný do našeho života vchází, v březnu jsem potkala svého muže a už si skoro rok užívá vzájemné pozornosti. Trávíme spolu spoustu času, aktivně i odpočinkem a já jsem za to šťastná! Taktéž jsem v roce 2016 potkala tři nové lidi, u kterých jsem si jistá, že zůstanou součástí mého života - Anežka, Adélka a Barča. Do roku 2017 vcházím nemocná, a proto mým největším cílem je být zdravá - to je to nejdůležitější!

A co Vy, dali jste si pro letošní rok nějaká předsevzetí?


You May Also Like

2 komentářů

  1. Baru, pěkné shrnutí a přeju ti, aby ti tvé cíle a plány v novém roce zase vyšly o něco lépe :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!