Letní DM box

by - 6:00

Po dlouhé odmlce přicházím s velmi aktuální novinkou. V červnu probíhala registrace k získání letního DM boxu, ve které jsem zkusila své štěstí a tentokrát to vyšlo. Včera mi přišel email oznamující fakt, že na mě box plný produktů z DM drogérie čeká na mnou zvolené pobočce. O polední pauze jsem si jej vyzvedla a nyní se s Vámi podělím o jeho obsah. Je toho až překvapivě dost, tak jdeme na to!


Tím, že dopředu nevíte, co v boxu bude, vlastně kupujete zajíce v pytli. Nebudeme si věšet bulíky na nos, že se je to nějak ultra výhodné, ale ten adrenalin spojený s excitovaným stavem při otevírání krabičky, ty jsou nenahraditelné. Proto asi o boxy usiluji já. Celé dopoledne jsem přemýšlela nad tím, co by v boxu mohlo být a co bych si přála. Ani ve snu mě ale nenapadlo, že to takhle dopadne.



Tentokrát se krabička doopravdy povedla. Je opět uvnitř puntíkatá, ale zvenku je tak letní, že víc už to snad ani nešlo. Moc se mi líbí a už teď přemýšlím, jak ji využiju. Pod květovaným víčkem čekal dopis se složením boxu a jejich popisem. Ten jsem jen přelétla, ale tušila jsem, že to bude doopravdy stát za to!


Box byl opět převázaný mašlí a zabalen do žlutého papíru, a tak jsem mu dopřála otevření u nás na zahradě ve voňavé trávě. A nyní už k samotným produktům...


Balea gel na holení s vůní kokosu a ibišku přišel právě včas, pěna na holení z jarního DM boxu mi právě došla. Vzhledem k tomu, že kombinuju holení žiletkou a epilátor, nemám na gel či pěnu přehnané požadavky. Nohy si pak stejně vždycky mažu. Kokos s ibiškem voní sladce, ale ne těžce, jedná se o svěží vůni. Schauma regenerační šampon jsem viděla upřímně poprvé. Tuhle značku v drogérii nevyhledávám, a tak ani nevím, co od ní čekat. Na druhou stranu je to příležitost ji vyzkoušet. Čeká mě koupání v moři a máchání v lávovém jezeře, tak po návratu z dovolené regenerační schopnost šamponu vyzkouším. Balea sprchový gel limetka a máta je limitovanou edicí a doopravdy v něm obě parfemace cítím. Přes léto mám ráda sprchové gely se svěžími vůněmi, a tak i sprchový gel mi udělal upřímnou radost.


Garnier čistící gel Pure Active je vhodný pro mou pleť a navíc oceňuji praktickou pumpičku. Má černou barvu a příjemnou vůni. V současné době ale bude stát frontu, protože je v pořadí třetí čistící gel, každopádně se na jeho použití moc těším. Zendium zubní pasta Gentle Whitening jsem viděla v reklamě a chtěla jsem nějakou tu bělící pastu vyzkoušet vzhledem k časté konzumaci kávy mé zuby úplně nezáří. Neslibuji si od pasty nějaké zázraky, ale bude zajímavé sledovat, zda splní, co slibuje. Balea balzám na rty meloun je taktéž z limitky. Vodní meloun mám ráda a balzám voní docela pěkně, měla jsem obavy z chemické parfemace, ale ta se nekoná, proto si hodlám balzámek nechat a v létě ho řádně využít.


Aussie minivzorky mi taktéž udělaly radost. Chtěla jsem něco od Aussie vyzkoušet, ale nechtěla jsem platit celé balení. To, že jsou to miniaturky mající 75 ml je prima, protože si je s sebou zabalím v září k moři. Za normálních okolností bych je asi nevyužila, protože jsou určeny na suché, poničené a dle popisku i trochu nešťastné vlasy, což mé vlasy asi po máchání ve slané vodě budou. K šamponu, kondicionéru a masce byl přibalen ještě suchý šampon pro jemné vlasy, které já mám, takže se mi v DM doopravdy trefili do vkusu.


Micelární čisticí pleťové ubrousky od Nivea jsem ještě v drogérii neviděla. Neznám je, ale věřím, že je vytáhnu na nějaký holčičí víkend, protože s sebou nebudu muset tahat tamponky a micelární vodu. Snad budou fungovat. Dermacol oční linky Colour Eyeliner jsou hodně diskutované v české blogosféře. Já jsem v boxu měla odstín intense grey, který by mi měl sedět a šedé linky ještě nemám, takže jsem s výběrem odstínu spokojená. Jen jsem zvědavá, jak budou držet na mých mastných víčkách. Somat čistič myčky využiju, myčku doma máme, tak to pro mě není zbytečná položka v boxu. Jsem zvědavá, jaký to bude mít výsledek a zda se to jedno vyčištění na naší myčce projeví. Vaginální gel Regelle byl v boxu navíc jako dárek. V letním období určitě potěší spoustu žen a dívek, nicméně já podobnými problémy netrpím, a tak jej asi pošlu dál.


Biotin je doplněk stravy pro krásné vlasy a zdravou pokožku. V popisku stojí, že je vhodný při intenzivní únavě a během zotavování. Vzhledem k tomu, že mám v současné době stále antibiotika a rozhodně nejsem fit, biotin vyzkouším. Za to nic nedám! Tranquini nápoj Jade je v podstatě nápoj ze zeleného čaje. Asi si ho vezmu do práce a vyzkouším, nicméně mám takové tušení, že ho budu muset ředit vodou. Obvykle všechny možné zelené čaje totiž ředit musím. Bombus energetická tyčinka kokos&kakao mi udělala velikou radost, tuhle totiž miluju, jako jedinou. A tak mám svačinu do kabelky, kdyby na mě přišel v práci nebo během dne hlad. Vivo proteinová raw tyčinka zelený ječmen bude zase ideální pro mého muže. Já těm proteinovým věcem zatím moc nedám a jemu to udělá radost.

A to je všechno! Neuvěřitelné! V boxu bylo čtrnáct položek, sedmnáct produktů, z nichž většinu využiju a těším se na jejich testování. Nechci, aby to vypadalo, že mi DM drogérie za tento článek zaplatila, ne, není tomu tak, ale prostě a jednoduše se mi trefili do vkusu, prostě jsem měla štěstí! A jsem ráda, že to nebylo vyhozených dvě stě bodů.

Co Vy, zaujal Vás nějaký produkt z boxu? Máte ho taky nebo Vás DM box nechává chladnými?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Wow tak s tímto bych taky byla mega spokojená, hlavně ty Aussie produkty by mi udělaly velkou radost :) Já v DMku zas tolik nenakupuju, aby se mi shromáždilo 200 bodů. Nevím no, moc výhodné mi to nepřijde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako tady o výhodnosti nemůže být reč, na druhou stranu, DMko mám v blízkosti a chodím tam často, takže to spíš beru jako odměnu za nákupy, víc nic ;) Teď mě tak napadlo, ony všechny tyhle bodové akce nejsou extra výhodné...

      Vymazat
  2. fakt mě mrzí, že změnili způsob "zakoupení" DM Boxu, protože málokdy se mi stane, že mám na kontě 200 bodů :/ jeden už jsem měla, ale tento je bezkonkurenčně zatím nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. netušila jsem, že to předtím bylo jinak. Já tím, že do DM chodím docela často, tak s body nemám problém, spíš jen s tím, že mě nevybrali :D Jsem z boxu nadšená, co ti mám povídat ;)

      Vymazat
  3. Jé, gratuluji k "výhře" DM boxu :-). Já zatím zkoušela štěstí pokaždé (marně), vlastně jsem to propásla až teď a docela lituji. Vždy, když jsem potom viděla u nějaké blogerky obsah boxu, tak jsem si říkala, že toho zas tolik není, ale u tohoto jsem pořád rolovala stránku na konec článku :-D Je vážně nadupaný, hlavně ten gel od Garnier a vzorky Aussie jsou super :-)
    Měj se hezky! :-)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Také jsem ráda, že se na mě usmálo štěstí zrovna v tomto případě :)

      Vymazat
  4. Gel na holení vypadá dost dobře, většinou jsem s takovými produkty od Baley spokojená, protože plní všechny moje požadavky a nestojí vůbec moc :) I když zrovna u tohoto nevím, jestli bych třeba neměla problém s vůní, protože mi moc nevyhovuje ibišek. Jinak bych se chtěla zeptat, zda jste někdo nebyl místo zdlouhavého holení tady? A případně nějaké vaše zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!