projekt štěstí - březen 2016

by - 6:00

Jak jsem již předesílala v tomto článku, měsíc březen byl pro mě hlavně ve znamení snahy se sebou něco udělat. Rozhodla jsem se pro změnu, bylo to rychlé rozhodnutí a o tom, jak jsem se s tím poprala si můžete přečíst v tomto článku.


Začátkem března jsem si zakoupila na stránkách 30denní výzvy výzvu sacharidové vlny a začala s vlněním. Na blogu jsem publikovala jen pocity z prvního týdne. Pak jsem souhrn vždy odkládala a najednou mám výzvu za sebou!


Jedná se o čtyřtýdenní program, kdy během prvního týdne se stabilizuje hodnota sacharidů, tedy každý den je co do množství sacharidů stejný, a pak to začne! Od pondělí, kdy je hodnota nejnižší se roste směrem k neděli, která je volná, tedy v neděli se musí sníst minimálně předepsaná hodnota sacharidů. Jídla se připravují vždy na dva dny, což je super a mnohem lepší než třeba u mačingové, protože si uvaříte na dva dny, tedy nemusíte každý večer stát u plotny.


Jí se šestkrát denně, pokud cvičíte, takže jsem měla pocit, že jen jím. Volné neděle také člověka motivují vše vydržet, což já jsem ani nepotřebovala, protože doopravdickou krizi jsem měla jen jednou. V úterý čtvrtý týden, když toho na mě bylo fakt hodně! Ale měla jsem podporu okolí a hlavně silnou motivaci, a tak jsem výzvu zvládla a přinesla mi následující výsledky!

-5kg
prsa -4 cm
pod prsama -5 cm
pas -8,5 cm
pupík -8 cm
podbřišek -4,5 cm
boky -7 cm
paže -3 cm
stehno -1 cm
lýtko -2,5 cm

Cvičila jsem minimálně 3krát týdně Jillien Michaels a také jsem chodila na můj oblíbený DanceFitness. No, a pak jsem se také zamilovala, to se člověk pořád usmívá a tím spaluje. Když se na to takhle podívám, jsem spokojená, ale zároveň mě to žene dál. Chci na sobě pracovat a ještě si dokázat, že zvládnu víc!

Co se týče projektu štěstí, tak ten jsem v březnu naplnila na 110% a v dubnu se budu věnovat sportu a také venkovním aktivitám, už je pěkně, tak neseďme doma a pojďme ven!

Jaký byl Váš březen?


You May Also Like

5 komentářů

  1. Bude nejaky clanek o tve nove lasce?

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, to je fakt, že když se člověk zamiluje jde to hubnutí tak nějak líp. To mi ustálení už jen spokojeně nabíráme :-)

    Jinak jsi dobrá, že ti vlny šly tak dobře, já těch krizí u nich měla hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlny mi sice šly, ale teď mám brutální krizi a bojuju s jídlem :-(

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!