pět let psaní a soutěž!!

by - 6:00

Je to neuvěřitelné, ale je tomu tak. Blog před nedávnem oslavil pětileté výročí nebo páté narozeniny, no prostě už je pět let na světě. Byly roky a měsíce, kdy se mu vedlo lépe a kdy to naopak stálo za starou belu. Ale poslední tři roky se mu snažím věnovat, pečovat o něj a dávat mu určitý směr.



Během posledního roku k blogu a facebooku přibyl ještě instagram, tam všude můžete sledovat dění kolem báry.káry. A podle všeho se Vám to dění líbí. Proto se budu snažit i nadále držet blog v této náladě, články se budou tedy věnovat všemu, co mě baví, ať už jde o sport, cestování, vaření či kosmetiku a módu. Budou články o boubelení, protože stále jsem boubelka a asi vždycky boubelatá budu.



A protože se obvykle na narozeniny dávají dárky a já jsem v dobrém rozmaru posledních dní, tak jsem pro Vás připravila jeden balíček, o který budete moci soutěžit. Co všechno obsahuje? Novinky z Lidlu, psací potřeby, protože já papírnictví miluji a také něco na zub.


Dárek ode mě, o který můžete soutěžit obsahuje:

  • čtverečkovaný blok
  • washi pásky
  • barevné samolepky
  • sprchový scrub 
  • levandulový krém na ruce 
  • pleťovou masku s Aloe vera
  • čokoládu RitterSport


A co musíte udělat pro to, abyste balíček získali? Do komentáře mi napište Vaše připomínky k blogu, ať už jsou jakékoli a také na co se těšíte na jaro. K tomu ještě připište, kde mě sledujete a které médium Vás nejvíce baví. To vše doplňte o Váš email, abych Vás v případě výhry mohla kontaktovat.

Soutěž potrvá do 13. dubna 2016 do půlnoci. 

Výherce bude vyhlášený v neděli 17. dubna 2016.

Tak hodně štěstí a těším se na Vaše komentáře!

You May Also Like

8 komentářů

  1. Baru, blog je super a obdivuju, že už jsi u něj vydržela tolik let. Já osobně mám nejradši články o cvičení/boubelení a cestování :) A na co se těším na jaro? Na to teplo, jak se začne všechno zelenat a kvést, na procházky a projížďky...už se nemůžu dočkat, vždycky mě ten jeden teplý den tak naladí a pak je zase zima :/ Sleduju tě jak na FB, tak i na IG a nové články přes Feedly :) Ceny jsou super, a tak mi to nedalo, abych se nezapojila :) slahorova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tvuj blog sleduji jak na FB tak zde blogspotu.At uz he to tvuj blog nebo jiny, ctu docela poctive, a kazdem clanku je neco zajimaveho :)
    Zvu take na mujblog, prave probiha giveaway.
    svobodovaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejradsi mam tvoje fotky, Baru, tady primo na blogu a tesim se na dalsi clanky o boubeleni, vzdycky me to donuti taky neco delat (nebo nad tim aspon popremyslet). Tesim se na proslunene jarni toulky prirodou a az se konecne sejdeme!
    Romana.kozakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k 5.letum.Kdysi jsem cetla Tvuj blog - uz ani nevim jak jsem Te nasla - pamatuju, ze jsi jela do Turecka? Ted jsem Te zase nasla a sleduji pres IG a blogger. Libi se mi, Tvoje fotky i styl psani. Na jare mam nejradsi tu jarni vuni. Kdyz clovek vyjde ven a poprve uciti jaro!Drzim palce do dalsi petiletky:-) lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ever wanted to get free YouTube Subscribers?
    Did you know that you can get these ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by using Like 4 Like?

    OdpovědětVymazat
  6. The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!