Zomato kolekce + soutěž

by - 21:42

Můj blog není zaškatulkovaný, když se mě před nedávnem někdo zeptal, jak bych ho popsala, tak jsem měla v hlavě spoustu myšlenek, ale netušila jsem, jak to učesat, a tak ze mě padaly výrazy typu: píšu o mém životě, o sportu, vaření, kosmetice,...o tom, co mě baví. No, ale udělili byste tomu nějakou škatulku? Napište mi, pokud Vás něco napadá. Jídlo je jednou ze součástí tohoto blogu, čehož si všimli i lidé ze Zomato, a tak jsme se rozhodli pro Vás uskutečnit soutěž. Zajímá Vás to? Tak čtěte dál!


Ráda cestuji a ráda objevuji nová místa, kam můžu zajít na dobré jídlo a dobrou kávu. Zomato je internetová stránka, kde si můžete dopředu najít podnik, kam zamíříte. Nebo můžete využít jejich aplikaci, která funguje na android i na ios a najít si restauraci nebo kavárnu až v místě, kde zrovna jste. Tak jsem to udělala i já, když jsem byla začátkem roku v Londýně, více si můžete přečíst tady


Na webu Zomata je možné hledat podnik podle nejrůznějších kritérií a vyfiltrovat si je můžete podle místa, druhu kuchyně, otevírací doby, oblíbenosti, ceny atd. Kromě toho si také můžete dělat záložky, vlastní kolekce podniků, které jsou Vaše oblíbené, kam rádi chodíte nebo které například teprve chcete navštívit. Já jsem vytvořila na svém profilu kolekce dvě, podívat se na ně můžete na mém profilu bára.kára přímo na Zomato, jsou zaměřené na mé oblíbené kavárny a berounské podniky.


A nyní již slíbená soutěž. Letošní rok chci věnovat cestování po Evropě ale i po České republice, a a proto se mi hodí každý tip na dobrou kavárnu nebo osvědčenou restauraci. A tak jsou podmínky velmi jednoduché, vytvořte si na Zomato svou vlastní kolekci oblíbených podniků, kam rádi chodíte a dejte mi odkaz tady dolů do komentáře. Vzhledem k tomu, že mám příští týden ve čtvrtek narozeniny, soutěž potrvá právě do čtvrteční půlnoci a vítěz bude vyhlášen v sobotním článku tady na blogu. Jiné podmínky nejsou. A co je ve hře?


Soutěží se o dva poukazy v hodnotě 500 Kč do vybraných restaurací v Praze. Myslím, že je výhra lákavá, tak zkuste své štěstí a já už se moc těším na Vaše kolekce!

You May Also Like

6 komentářů

  1. https://www.zomato.com/cs/brno/kav%C3%A1rny-uc-baGAP

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.zomato.com/cs/beroun/bajecny-vecer-uc-geZmR

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.zomato.com/cs/praha/ob%C4%9Bd-ve%C4%8De%C5%99e-nebo-jen-k%C3%A1va-uc-LmgKq

    OdpovědětVymazat
  4. no je mi to trochu blbé, ale co to nezkusit:-)

    https://zoma.to/uc/84-zzmOy

    dobrou chuť:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Śkoda, že je výhra jen do Prahy, to se nám mimo pražským moc nehodí.

    OdpovědětVymazat
  6. https://zoma.to/uc/2-bayyA
    zkusím štěstí, výhra zní lákavě ;) Třeba pak dojde na rozšíření kolekce ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!