únorové radosti 2016

by - 9:00

Jedním z bodů projektu štěstí na měsíc únor bylo oblékat se více ženštěji. K tomu jsem ale potřebovala doplnit šatník o pár kousků a nezůstalo jen u nich, tak se jdeme podívat, co u mě doma za ten únor přibylo!


Největší nálož nákupů byla na začátku února, kdy jsem byla nakupovat s Luckou a Evčou. Můj plán byl sportovní batoh a nějaký ten hadřík do práce. Začaly jsme naší akci ve Fashion Areně ve Štěrboholích, odkud jsme odjížděly každá snad o kilo čokolády těžší, krom toho si holky pořídily nějaké punčošky a zamířily jsme na Smíchov.

temně šeidvý 200 Kč; krémový 239 Kč
Svetřík jsem potřebovala, a tak jsem ukořistila tyhle dva a jeden propínací černý. Tmavě šedý si vzala nejdřív do kabinky Evča a nakonec jsme s ním odcházely všechny tři. No, za dvě stovky neberte to! Krémový má střih křiváku, takže krásné splývá a dělá pěknou siluetu, nevěřila jsem tomu, ale je perfektní s černým tričkem.

černý top 379 Kč, puntikatý top 599 Kč
Halenek není nikdy dost a ty s drobným zrobením vzhledem k mé boubelkovské postavě jsou úplně nej. Top, s kamínky u krku je elegantní, takže ho můžu obléct kromě práce i třeba do divadla. Puntikatý top nebyl ve slevě, ale já jsem milovníkem puntíčků, takže celkem nebylo co řešit.

kabelka: 799 Kč
Tahle kráska mi způsobila spoustu vrásek a velké dilema. Když jsem ji viděla v Orsay, zatajil se mi dech. Je jednoduchá, má praktickou velikost a hlavně řešení ucha, které se dá úplně sploštit, když je třeba. Byla to láska na první pohled, ale odrazovala mě cena. Po hodině dumání v krámu jsem se nakonec rozhoupala a kabelku si koupila. A nyní na ní dostávám jen samou chválu a jsem velmi ráda, že jsem si ji pořídila.

batoh 799 Kč
Po cestě z Londýna mi bylo jasné, že pokud se chci vydat na další víkendové výlety, musím si pořídit nový batoh. Ten starý mě divně tlačil do zad. Jenže, přes internet toho člověk moc nevykouká a navíc jsem si nebyla jistá, zda chci 30L nebo 40L, a tak jsem se narychlo před odletem do Bruselu vydala do Decathlonu a nakonec zvolila ten menší. Splňuje požadavky na zavazadlo na palubu letadla, barevně se mi líbí, má jednu vnitřní kapsu a jednu na víku. Je pohodlý a má prima odvětrávací systém na zádech. S ním se bude parádně cestovat!

masky každá 29,90 Kč
Vím, že jsem slibovala, že si dám na únor kosmetickou stopku, ale tyhle masky měli za 29,90 Kč v Tescu na Národní třídě a já jsem na ně byla děsně zvědavá. Zatím jsem je ještě nevyzkoušela, ale už se na ně chystám.

rozjasňovač 79 Kč
Těžký pracovní týden, který jsem úspěšně zvládla, jsem se rozhodla oslavit drobným dárečkem. Zvolila jsem dva produkty, po kterých už nějakou chvíli pokukuji. Prvním byl tento rozjasňovač od Rival de Loop za osmdesát korun. Je teda mega obrovský a myslím, že jej budu mít do konce života.

stín 49 Kč
Druhým produktem byl matný stín od Makeup Revolution v odstínu Mocha Love, se kterým plánuji posunout své líčící umění dál, tedy naučit se konturovat. Když mě to nebude bavit nebo mi to nepůjde, budu stín prostě používat jako stít, ale za zkoušku to stojí, vzhledem k tomu, že jsou na něj v blogosféře fajn ohlasy a jeho cena je padesát korun.

Sečteno, podtrženo, v únoru jsem si udělala radost velikou hlavně výletem do Bruselu. Věcičky, které jsem si koupila byly spíše nutnostmi a dárky k narozeninám, takže jsem s výsledkem spokojená!

Čím jste si v únoru udělali radost Vy?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Ta kabelka je moc krásná. Ráda bych vyzkoušela ve vzorečku diamantovou masku Freeman :)

    February Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuji udělat nějakou recenzi na ty masky, až je ozkouším ;)

      Vymazat
  2. Ježiš Baru, závidim. Takovýhle spree bych si taky dala :D Kabelka bomba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žando, však si ji v NY také užiješ ;) Já jsem z ní naprosto nadšená! :D

      Vymazat
  3. Krásné radosti Baruš, zaujal mě ten rozjasňovač-taky si chci nějaký pořídit a vyzkoušet co umí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, díky. Já se s rozjasňovačem také budu učit, sice už na jeho místo používám stín, ale není to totéž ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!