insta random 02/16

by - 6:00

Slibovala jsem Vám tento typ článků od začátku roku. První byl souhrn za loňský rok, tady, a leden jsem nějak zazdila. Tak snad už to se mnou bude jen lepší, doufejme. Dneska nás tedy čeká instagramový deníček za únor, jdeme na to!



I v únoru byly prolomeny teplotní rekordy. Já vím, že to byl měsíc, během kterého jsem obula zimní boty, tenisky, zimní bundu i jarní kabát. Sluníčko už získává na síle a je to úžasné, už se těším na jaro!


Na začátku února jsem si zaběhla svůj dosavadní osobní rekord. Prolomila jsem hranici sedmi kilometrů. bohužel mě pak zradilo zdraví, takže jsem toho nenaběhala tolik, kolik bych si představovala.


V únoru jsem oslavila 27. narozeniny a dostala jsem od taťky tyhle krásné žluté tulipány, které momentálně zdobí můj pokoj. Já miluji tulipány, jsou to asi mé nejoblíbenější květiny spolu s kopretinami a slunečnicemi.


V únoru jsem také cestovala. Asi nejvýznamnější cestou byla ta do Bruselu, kde jsme se sešly s holkama z magistra a pořádně jsme si ty společné tři dny užily! Bylo to neskutečné a už se těším na další akci, kterou vymyslíme.


V druhém letošním měsíci jsem propadla více než je zdrávo makronkam. Ochutnala jsem i ty věhlasné z Paula a čokoládová byla fakt božská. Mimochodem, ve stejný den jsem navázala spolupráci se Zomatem a Vy jste se mohli zúčastnit soutěže o dva vouchery od nich.


Květiny zdobí můj pokoj nepřetržitě. Mamka mi zachránila orchidej a dokázala nemožné. Momentálně má na sobě kolem patnácti květů a já se jí kochám pokaždé, když ji vidím. Je neuvěřitelně fotogenická, ale Vás by její fotky začaly brzy nudit.


Také jsem si urvala více času v kuchyni. Upekla jsem dva dorty a dva slané záviny. Uvědomila jsem si, že mi vaření a pečení neskutečně chybí a už se těším, že bude déle světlo, abych Vám mohla zase připravit nějaký fotorecept, protože jsem k narozeninám dostala zajímavou kuchařku - Lahodně s Ellou.



A asi ze všeho nejvíc jsou pro můj únor typické rtěnky. Nosila jsem nějakou každý den a nemůžu se jich nabažit. Líčení očí šlo trochu stranou a já si zase ujíždím na barvičkách na rty, hlavně těch bordó a fialových.

Pokud chcete být v obraze celý měsíc, sledujte mě na instagramu, jsem tam jako bara.kara. A jaký byl Váš únor?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Moc krásné fotky. Já ochutnala makronky z Paula z lednu. Měla jsem pistáciovou a vanilkovou. Vanilka byla nic moc, ale za to pistácie byla naprosto boží!

    Makronka, po které nepřibereš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Pistáciovou mám také moc ráda, stejně jako slaný karamel a kokos, ale ty neměli.

      Vymazat
  2. Super fotky :)
    Sleduj mne také na :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!