Vánoční lakování první

by - 6:30

Jsem velký puntičkář a pokud se účastním nějaké akce či party, chci být stoprocentní! To znamená, že chci být maximálně spokojená s oblečením, líčením a samozřejmě i s nehty. Štědrý večer je jeden z nejdůležitějších momentů celého roku. Ne proto, že přijde Ježíšek a přinese spoustu dárků, ale proto, že se sejdeme celá rodina (myšleno ta nejbližší) a trávíme spolu celý den. A to se stává doopravdy zřídka, proto je pro mě tento den speciální a já chci v jeho průběhu vypadat na jedničku. No, a jaké nehty budu mít letos? To ještě nevím, ale přicházím za Vámi s inspirací, jak by mohly vypadat ty Vaše, tak jdeme na to!

tohle všechno budeme potřebovat
Abyste měly krásné nehty, je potřeba o ně pečovat. Ruce si mazat, aby se Vám nedělaly záděry a občas promnout i nehtová lůžka. Pokud chceme udělat pěkný nailart, je péče o nehty základ! A když už jdeme na to lakování, začínáme jako vždy podkladovým lakem.



Já nyní používám tento bílý od essence, který nehty pěkně zmatní, takže je vlastně připraví na jakýkoli lak, což mi přijde fajn. Po zaschnutí naneseme připravený barevný lak.


V našem případě je to temně zelený lak, rudý, zlatý a bílý. Všechno jsou to vánoční barvy a řekla bych, že se k sobě krásně hodí. Barevného laku dávám dvě vrstvy, což ano prodlouží schnutí, ale barvy jsou pak intenzivnější.


Než nám nehty zaschnou, vymyslíme si, co na ně vytvoříme. A když se tak stane, vrhneme se do práce. Připravíme si ťupkovátko a barvičky na nějaký povrch, který můžeme pak odlakovat, tj. sklo například.


Na bílý lak si vytvoříme stromeček. Nejprve zeleným lakem vytvoříme siluetu stromečku. Zlatým a červeným pak doděláme ozdoby a světýlka. Jeden stromeček ale Vánoce neudělá, a tak budeme ťupkovat dál!


Nejprve zlatým lakem...


...poté i bílým! 

A máme hotovo! Vše necháme pořádně zaschnout a přetřeme vrchním lakem.

Jak se Vám lakování líbí?

PS: Pokud nemáte ťupkovátko, můžete použít špendlíkovou hlavičku. V případě, ale se ale bojíte, že nejste na ťupky dostatečně zruční, použijte třpytkatý lak, který také udělá skvělou službu. Prima vánoční je tento od Rimmel v odstínu 020 Midnight Mistletoe, kupovala jsem ho loni, ale myslím, že je stále v nabídce. A pokud ne, tak se určitě nějaký podobný během prosince objeví.


You May Also Like

10 komentářů

  1. No to je krásný! Hned mám ještě větší vánoční náladu :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a doufám, že si vánoční náladu stále udržuješ ;)

      Vymazat
  2. Krásně jsi to sladila, moc se mi to líbí :) Ten lak od Rimmelu mám taky, tak si vezmu inspiraci :)

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, řekla bych, že tohle je taková klasika, trochu netradičně :D Tak až budeš mít svůj výtvor hotov, pochlub se a pošli mi fotku ;)

      Vymazat
  3. Oboje se ti povedlo.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to je dobrý nápad! Furt jsem přemýšlela, jak si nalakovat nehty vánočně, tohle asi zkusím :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pokud to vyzkoušíš, pochlub se a pošli mi fotku, uveřejním ji na facebooku ;)

      Vymazat
  5. Každý rok si na Vianoce nejako zdobím nechty a každý rok je to horšie a horšie :D. Takže ďakujem za jednoduchý tip! Bodky aj stromček určite skúsim.

    OdpovědětVymazat
  6. Každý rok si na Vianoce nejako zdobím nechty a každý rok je to horšie a horšie :D. Takže ďakujem za jednoduchý tip! Bodky aj stromček určite skúsim.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!