radosti babího léta

by - 6:00

Dlouho se na blogu neobjevily radosti, které jsem ještě před prázdninami postovala pravidelně. Teď to bylo nějaké hektické a zdálo se mi toho málo, až se mi toho nakupilo tolik, že nevím, zda se mi to dneska do článku vejde. No, jdeme to zkusit!


Než přejdeme k samotným nákupům, asi by bylo dobré Vám sdělit, co se tedy všechno událo. Vy, kdo mě sledujete i na facebooku či instagramu víte, že jsem v polovině srpna nastoupila do práce, což s sebou nese fakt, že se mi po osmi hodinách v práci nechtělo sedět ještě doma u počítače, proto těch článků bylo poslední dobou pomálu. Počasí nám ještě přálo, a tak jsem si jej užívala venku. Teď už je od půl páté tma, takže mi to nevadí. A další novinkou v mém životě je, že jsem už víc jak měsíc sama. S přítelem jsme se rozešli více méně v dobrém a každý jsme se vydali svojí vlastní cestou. A nyní už k těm materiálním radostem.



Největší výdej jsem měla už v září. Neodolala jsem akci v DM, kdy v případě, že si člověk koupil produkty od značky Sally Hansen v hodnotě alespoň 899,- Kč, dostal jejich sadu na gel lak zdarma. Sada má běžnou cenu zhruba tři tisíce, což jsem odmítla dát. Akci, která ale proběhla, jsem již naprosto podlehla. Mám tedy doma čtyři gel laky a sadu používám měsíc. Jsem s ní prozatím spokojená, nicméně, nebojte, o lakovací příspěvky nepřijdete, protože nechci nosit gel lak permanentně.


Poslední dobou docela dbám na mazání a o tom plánuji samostatný článek. Každopádně jsem si v období babího léta koupila hned několik mazacích přípravků. Jeden z nich je tento krém na ruce od značky Alterra, stál mě v Rossmann čtyřicet korun a nemohu si jej vynachválit. Pěkně voní, je příjemný, rychle se vstřebává, a tak mi už asi měsíc dělá parťáka v práci. Rozhodně to není mé poslední balení.

Stíny od Catrice sice nejsou na mazání, ale nemám je samostatně vyfocené. Jedná se o odstín 110 Underwold Evobluetion. Byly ve slevě za padesát korun, ale zatím na ně nepřišla řada. Momentálně si ujíždím na zelených a hnědých odstínech. Jak jsem s nimi spokojená se objeví nejspíš na fb a insta, takže buďte na příjmu.



Ruce si ale mažu i doma a na to domácí mazání jsem si udělala radost, nechala jsem se nalákat u Lucy, která měla tuším citrusový, a koupila si krém v Manufaktura. Jedná se o podzimní limitku s vůní hrušky, což je něco naprosto božského. Vůně je jemná a krém je trochu hutnější, nicméně zanechává ruce hebké, které nelepí. Doporučuji.



Dalším mazacím přípravkem je tento denní krém od L´Oréal z řady Skin Perfection. Je to mé už druhé balení. Koupila jsem si ho, když byl v akci, tuším v Teta drogérii, běžně ale stojí necelé tři stovky. Jsem s ním velmi spokojená, protože nenechává pleť mastnou, naopak ji dává takový příjemný matný finish.


Vzhledem ke klesajícím teplotám už musím začít hýčkat také své tělo, ano, jsem lempl a mazání dost šidím. Když jsem si ale přivoněla k tomuto mléku od Neutrogena, naprosto jsem podlehla. Má velmi příjemnou vůni a taktéž jsem jej pořídila v nějaké akci. Matně si vzpomínám, že mě stálo asi sto padesát korun.


A aby ani rty nepřišly zkrátka, pořídila jsem si všemi opěvovaný olejíček na rty od Balea za šedesát korun. Je velmi příjemný a já jsem milovník kokosu, takže mi krásně voní. Teď když mám rýmu a rty jako struhadlo je mi věrným a spolehlivým pomocníkem.


Kromě balzámu jsem si koupila na rty i podzimní rtěnku od Rimmel v odstínu 180 Vintage Pink, stála devadesát pět korun. Podzimní světlo zahrálo svou roli, takže na fotce vypadá mnohem tmavší, ale je to přesně ten odstín "Vaše rty jen hezčí", už se nemůžu dočkat, až se uzdravím a pořádně ji provětrám.


Co se týče dekorativní kosmetiky a hlavně řasenek, našla jsem asi svůj svatý grál. Představuji Vám řasenku za osmdesát korun (bez slevy!!!), která řasy krásně zvedne, natočí a neopadává. Vydrží na nich celý den. Já jsem naprosto nadšená. Tohle už je druhá a rozhodně ne poslední.


Podzim si užívám s hnědými, zelenými a zlatavými stíny, proto jsem sháněla i nějakou tmavě hnědou tužku na oči, které nebude dočervena. Sehnala jsem ji u stojanu Catrice v Rossmann. Měla by být voděodolná, takže od ní očekávám delší výdrž a je v odstínu 050 Brown Town Girl. Vyšla na šedesát pět korun, tak uvidíme, jaká kouzla dovede.


Když už jsem byla v Rossmann, vložila jsem košíku i tento Liquid camouflage concealer od Catrice. Teď se o něm docela mluví a já ho chtěla vyzkoušet. Jeho kalíškový kolega mi nesedl, tak třeba vyhraje tekutá varianta, kterou chválím už jen za světlé provedení.


Stálicí v mé kosmetické taštičce je tento pudr od NYC, který se dá sehnat ve slevě i za šedesát korun a který odvádí skvělou práci. Já si kupuji ten áčkový, tedy transluent, a mám už třetí, možná čtvrté balení a jsem s ním moc spokojená. 


A na závěr tu mám tuhle matnou krásku od Catrice. Ve slevě nebyla, ale tuším, že stála asi sto dvacet korun. Líbí se mi ten její odstín, který se jmenuje 020 La-Lavender a už se nemůžu dočkat, až ji vytáhnu ven. 

Tak a to je pro dnešek všechno. Jak jsem psala na začátku, za ty dva měsíce se toho nakupilo docela dost, ale ničeho nelituji. Od listopadu už by vše mělo být při starém, tedy radostný report za každý jednotlivý měsíc.

Čím jste si udělali naposledy radost Vy? 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ten stín od Catrice je velmi hezký!! Od Manufaktury hodlám něco vyzkoušet :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od nich zatím vyzkoušela krém a sprchový gel a jsem naprosto spokojená :)

      Vymazat
  2. Ta řasenka je můj grál už asi dva roky, je nejlepší!!!!! :) A tvářenku Catrice jsem kupovala kamarádce k narozeninám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se o té řasence dozvěděla letos začátkem roku, chvilku trvalo, než jsem si ji koupila, ale byla to láska na první nařasení :)

      Vymazat
  3. Odstin rtenky je pekny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ještě ale sháním nějaký víc dohněda :)

      Vymazat
  4. Koupila sis samé skvělé věci :) Olejíček na rty Balea je super!

    Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, olejíček se stal součástí mé rutiny, o které se můžeš dočíst v dnešním článku ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!