Pohádka s dobrým koncem

by - 17:51

Možná bych řekla, že s výborným koncem, ale pěkně popořádku. Jsem jedna z těch, které sledují beauty bloggerky a nejnovější trendy. Zároveň ale umím spoustě věcí odolat, například Yankee Candle. Sežerte mě. Čemu jsem ale nemohla odolat byla matná rtěnka od Catrice Ultimate Stay v odstínu 070. No jo, ale když jsem se dostala do nejbližší Rossmann drogérie, tak tento odstín byl totálně vyprodán...



Byla jsem smutná, protože jsem měla zrovna blbej den v práci a chtěla jsem si zvednout náladu právě nákupem rtěnky. Byla jsem ale rozhodnutá bojovat, a tak jsem zasedla k počítači, když jsem dorazila domů a hledala, jak bych tu krásku mohla získat. Narazila jsem při tom na internetový obchod VMD drogérie, kde ji měli. A aby neputovala v balíčku sama, přihodila jsem ještě suchý šampon Batiste pro tmavé vlasy, který jsem chtěla vyzkoušet.



Na tom by nebylo vcelku nic zvláštního kromě toho, že jsem našla, co jsem hledala, ale já jsem kromě skvělého zboží narazila i na skvělé jednání a službu! Ano, to je vlastně důvod, proč Vám to píšu. Koupit zboží na netu je prosté, ale to, co přichází potom, to dělá obchod obchodem! 

Začnu tím, že obchod nabízí nepřeberné množství zboží, nejen drogistické. Dále si může zákazník vybrat z mnoha způsobů platby a doručení včetně osobního odběru. Po uskutečnění platby je kupující ihned informován o stavu objednávky. Další informace přichází, když je zboží připraveno k předání kurýrní společnosti, a to mailem a smskou. I kurýrní služba Vás upozorní o převzetí zboží, oběma způsoby, a máte možnost sledovat online, jak zásilka putuje od prodejce až k Vám.


Jsem tedy s uskutečněným obchodem velmi spokojená a pokud hledáte nějaké zboží, které oni mají na skladě, neváhejte s nabídkou. 

A s jakým eshopem jste byli naposledy spokojeni nebo naopak nespokojeni Vy?

PS: Nic jsem od nich nedostala, není to PR článek, jde jen a pouze o mou zkušenost!

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já nejraději volím objednání s osobním odběrem.. Mám jistotu, že to zboží v obchodě bude a pokud jdu vyloženě po cenách (kdo by nešel), tak ještě dost ušetřím. Mě v poslední době potěšil e-shop s brýlemi kodano.cz .. už jsem od nich objednávala asi 3x a vždy jsem byla spokojená. Rychlost, možnost vrácení, informují o balíčku, tak se mi to líbí... Naopak smíšené pocity jsem měla z e-shopu knihkupectví martinus.cz. U nich nebyl osobní odběr možný, tak jsem si nechala poslat knihu na zásilkovnu, která je vzdálená jen pár km od skladu. Přeprava ovšem trvala skoro týden a to bylo zboží skladem. Kdyby byl někde problém, tak to samozřejmě pochopím, ale nedali mi vědět o ničem. Takže příště budu objednávat jinde :-)

    Jinak jak jsi spokojená s tou rtěnkou? Ona vypadá na rtech vážně dobře, ale někde jsem slyšela, že trochu zalézá do vrásek :/ Beztak ji ale asi už nikde nemaj, tak mi to může být šumák :-D .. Suchý šampon jsem ještě nikdy nezkoušela, tak dej kdyžtak vedět, jak jsi s ním spokojená.. Na mě ta Batiste éra dělá takový trochu "nafouklý humbuk" dojem. Narozdíl třeba od toho Yankee candle :-D .. Jejich vosky mám opravdu ráda, první jsem si kupovala asi před sto lety, kdy to ještě nikdo neznal a potom se kolem toho taky udělalo šílené haló.. Až si potom člověk skoro říká, že je blbej, proč o tom nezačal psát dřív :-D
    Jsem se trošku rozepsala.. pardoon.. už jdu :) Měj se hezky!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, za rozepsání se rozhodně neomlouvej, od toho tu ten prostor je ;) Je pravda, že osobní odběr mám také ráda, ale když jde o zboží, které je těžce k sehnání, riskuji i kurýra. Na druhou stranu si myslím, že v současné době je těch kurýrních služeb tolik, že si konkurují a dávají si sakra pozor, aby vše bylo k zákazníkově spokojenosti.
      Co se týče rtěnky, tak jsem na ni dostala spoustu pochval a moc dobře se v ní cítím. Zvládne pití i drobné jídlo, ale samozřejmě se postupně od středu vytrácí, stejně jako každá rtěnka. ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!