Italský útok na KIKO

by - 6:00

Možná jste již zaregistrovali tu radostnou zprávu, že firma KIKO už dováží do Čech. Měli to sice na stránkách již koncem minulého roku, ale nedala se dokončit objednávka, nyní už je to ale vyzkoušené, a tak můžete směle nakupovat. Já jsem tuto značku objevila ve Francii, byť jsem od ní už dřív slyšela od Lou, a moc jsem si ji zamilovala. To je důvod, proč dnes přicházím se seznamem, co jsem si přivezla z letošní dovolené a Vy si to tak můžete objednat na jistotu, tak jdeme na to!


Ve Francii jsem si zhruba před rokem koupila několik laků, které stály necelá dvě eura a odvádějí skvělou práci, pořád, a tak bylo jasné, že lak si koupím určitě. Dál jsem chtěla nějaké stíny, protože jsem si z Rennes dovezla jedno duo, které je překrásné, bohužel jej už letos ve Viterbu neměli. A na závěr bylo jasné, že mě něco cvrnkne do nosu, když byly ty slevy, hihi!



První jsem zmínila laky, tak jdeme na ně. V obchodě mě uchvátil ten jakoby nude odstín, který má v sobě maličké zlaté třpytky, takže je to takový ten lak na denní nošení, je nevýrazný, ale není s ním nuda. Třpytkatý je i jeho větší kolega, který je ale fotoaparátem nezachytitelný. Žádná fotka jej úplně nevystihne. Je temně grafitově šedivý a má v sobě miniaturní barevné třpytky. Není to lak na všechny prsty, možná na party, ale na zdobení je ideální.


Už nějakou dobu jsme hledala tužku na obočí, respektive její ideální odstín. Většina tužek v českých drogériích má červený podtón a to mi nesedí, proto jsem hledala i ve Viterbu a dobře jsem udělala. Našla jsem tuhle krásku, odstín 04, kterou jsem si rovnou nechala přivézt i od rodičů, kteří tam v září jeli znovu. Stojí pět euro, tuším, a je naprosto perfektní. Z jedné strany má malý kartáček a v balení je ještě ořezávátko.


A hned vedle tužek na obočí měli samozřejmě tužky na oči a linky. Nabízená barevná škála je doopravdy široká a mě zaujaly, jak jinak, růžové linky, odstín 108. Zkusila jsem si je. Dala si dva dny na rozmyšlenou a musela se pro ně vrátit, mají šmrnc, jsou šťavnaté a nejsou laciné. Pracuje se s nimi skvěle, dokonce i ségra amatér s nimi (má šedé) vykouzlí božské linky.


Jako poslední do košíčku spadly dva stíny. U jednoho to byla láska na první pohled a u druhého jsem váhala ještě nad jeho kolegou kvůli odstínu, nakonec jsem ale zvolila dobře. Představuji Vám monostíny KIKO, které jsou krásné jemné až s máslovou konzistencí, parádně pigmentované a za pohádkovou cenu.


Ten vpravo (Infinity 220) se dá použít na celé víčko či na rozjasnění vnitřního koutku, zatímco s jeho sousedem (Infinity 237) se pohádkově ztrácí, trvá to jen chviličku, což mi po ránu dost usnadňuje život, hihi.

A co Vy? Znáte KIKO, máte od této značky už nějaký produkt? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já znám Kiko díky tobě a díky výhře u tebe na blogu :) Rtěnka je vážně super, což mi samozřejmě dalo impuls i k návštěvě jejich obchodu v Německu. Teď mám tedy dva stíny, první je hodně tmavý, černo-modrý, lesklý.. Byla to láska na první pohled, i když ne na denní líčení.. Napodruhé jsem se trochu přehmátla, zase jsem vybírala spíše očima a ten hnědý stín, po kterém jsem sáhla, je pořád ještě dost tmavý. Navíc mi vyhovují spíše matné stíny, takže příště půjdu určitě po nich.. Jinak mám od Kiko ještě top coat řasenku, kterou také mohu doporučit. Krásně řasy prodlouží a vůbec se neobtiskává, což se mi stávalo i u dražších řasenek. Lak na nehty mám jen jeden, podruhé jsem si už žádný nevybrala, protože jsou krásné všechny a nedokázala jsem se rozhodnout :-D Škoda, že Kiko u nás neotvírá vyloženě pobočku. Mají dobré produkty za super ceny a děkuji ti, že jsi se tu o Kiku zmínila :-)

    Měj se hezky!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to jsi mi udělala radost s tou možností objednání, mojí platební kartě už tedy méně, ale tak... :D Kiko znám od blogerek a poprvé jsem obchod měla možnost omrknout právě v Rennes, i díky tvému doporučení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné nákupy, ty laky jsou super :) Moc hezký blog!
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Je nějaký český eshop kde se dá koupit značka Kiko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na facbooku jsem našla jeden web, kde prodávají KIKO, tady http://www.kikokosmetika.cz/ ale ozkoušený jej nemám.

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!