červnové radosti 2015

by - 19:00

Čas letí jako splašený a už je to skoro týden, co jsem Vám psala, že žiju a že ožije také blog. Přestože jsem v červnu většinu měsíce proseděla na pokoji se státnicovými otázkami v ruce, i tak jsem si na závěr měsíce udělala radost pár věcmi, o které se s Vámi dneska podělím.


Po učebním shonu jsem se chtěla odměnit, měla jsem pár přání, která se mi sice nepodařilo naplnit, ale tak už to bývá, když jdete do krámu s přesnou představou. Nicméně, místo toho jsem si domů přinesla jiné kousky a jak tomu v tomto období bývá, tak jsou ze slev.



Mám puntikaté a pruhované šaty, obojí na ramínka, ale je spousta situací, kdy chci své silné ruce schovat. Doposud jsem měla jen černý svetřík a po bílém bolerku jen snila. V Lindexu se mi ale podařilo tento kousek ulovit za rovnou stovku. No, řekněte, nechali byste jej tam?


Spolu s bolerkem se mnou z Lindexu odešla i tahle noční košilka. Původně jsem chtěla dospělou s trochou té krajky, ale cena rozhodla. Doopravdy nepotřebuji spát v něčem, co stojí víc než pět set. Možná si říkáte, že jsem škrt, ale ze všeho nejvíc jsem čerstvý absolvent, který nemá peněz na rozdávání. Košilka mě vyšla na 170,-Kč, je ke kolenům a má krásný střih. To mi ke štěstí stačí.


Vedle Linexu je v Brně na České H&M, kde jsem ulovila tyhle krásné letní šatičky. Viděla jsem je i pěkné olivové barvě, ale když jsem si je chtěla zkusit, už je neměli. Šaty jsou lehce nad kolena a jsou velmi pohodlné. Spadlé rukávy vypadají ležérně a kapsy to celé podtrhují.


K modrým šatům jsem v F&F objevila tyhle nádherné náušnice. Totálně jsem si je zamilovala a rozhodně jsou to mé top náušnice pro letošní léto. Zlato-modrá kombinace je elegantní a zároveň trochu orientální.


Světle modré tílko je sice ze silnějšího materiálu, ale stálo 70,-Kč, a tak jsem se rozhodla, že ho tam za ty peníze nenechám. Navíc ho stejně budu nosit pod světle růžové tričko, jehož tmavě modrého brášku jsem si přivezla z Bretaně.


Růžové tričko je z lehkého materiálu a je velmi příjemné. Spolu se světle modrým tílkem jsem ho už vytáhla mezi lidi a shledalo se s úspěchem.


U Verči z BlueberryPink jsem si v červnové akci 2+1 objednala tyhle krasavce. Jsou to barvičky, které nosím nejčastěji a nejraději. Jsou jednoduché a dají se vzájemně kombinovat, což mi naprosto vyhovuje. Korálky jsou matné a 8 mm veliké, takže nepřekáží, když potřebuji psát.


Po několika vyzkoušených šampónech se opět vracím k tomuto oblibenci na hnědé vlasy. Chtěla jsem vyzkoušet jeho alternativu od Alverde, ale zjistila jsem, že ji dělají jen pro blonďaté vlasy. Cítím se oficiálně zhrzena a vzývám baleu, hihi. Za čtyřicet korun mi tento šampón udělá parádní službu.


A poslední radostí šestého měsíce je tahle voděodolná dvanácti nebo šestnáctihodinová tužka na oči ze Sephora. Vybrala jsem si schválně modrou, protože tuhle barvu miluji a modrou tužku jsem už doma žádnou neměla. A dojmy? Můžu jedině chválit a doporučit. Stála mě ve výprodeji stovku, aplikace je jednoduchá, tužka je krásně měkká a nedře víčka, pak ale zaschne a drží, drží a drží. Dá se mnou i velmi horký den, což jen tak některá tužka nezvládne. Zřejmě jsme našla kámošku pro letošní léto, ale nejen tu. O dalších letních láskách se dozvíte v některém z dalších článků.

Tak a to je všechno. Jak tak na to koukám, je toho docela dost, ale všechno jsou to korunové položky, za co jsem velmi ráda a takové nákupy mi vlastně udělají největší radost. Co pěkného jste si koupili v červnu Vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Moc pěkná noční košilka, o slevách v Lindexu slyším už poněkolikáté, budu se tam muset zajít mrknout! A tužka ze Sephory vypadá taky skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Lindex je na mě za normálních okolností docela drahý, proto tam vyrážím právě na slevy ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!