unboxing: balíček z Arábie

by - 6:00

Protože jste si v článku o mém zážitku na poště (tady) hodně psali o ukázku balíčku ze Saudské Arábie, přicházím dneska právě s ním. Než se dostaneme k samotnému balíčku, je potřeba Vám vysvětlit, s jakými indiciemi jsem balíček očekávala: něco k výročí, něco z lásky a něco arabského. Víc jsem netušila. Jste napjatí? Tak jdeme na to!


Když jsem šla na poštu, netušila jsem, že mi přijde balík jako kr*va. Pod křídlo se mi to skoro nevešlo a při cestě z pošty jsem budila pozornost kolemjdoucích. Domů jsem skoro běžela a hned se vrhla do rozbalování.



Vše bylo pečlivě zabalené v bublinkové fólii, aby se nic nerozbilo, ale to jsem netušila. Bublinkové fólie byl celý arch a v něm byly schované pro mě tři balíčky.


Taštička s překrásnou tyrkysovou šálkou prošívanou černou nití. Je z příjemného materiálu, výšivka má krásný vzor, z druhé strany jsou barvy naopak. Má ideální velikost a zároveň se skvěle hodí na toto jarní počasí.


Kromě šálky byla v balíčku podlouhlá bílá krabička, ve které byly schované tyhle krásky. Ano, ujíždím si na proužcích i puntíkách, viz mé nové šaty (tady).


Hodinky mají trochu větší ciferník, asi 3,5 cm, což mi naprosto vyhovuje. Jsou gumové a hodí se mi, protože mám jen jiné "kovové" také od Swatch, asi jsem závislá. Jejich hodinky jsou prostě geniální, tvary i design.


A arabská mi přišla voňavka. Je jí 100 ml, původ má v Saudské Arábii, i když některé složky jsou z Francie a je, světe div se, dost neevropská.


Flakón je skleněný a relativně těžký. Na první přivonění jsem cítila lékořici, od té doby už ale tahle vůně pominula. V tuto chvíli, po týdnu zkušebního střiku, je vůně stále intenzivní, sladká, ale není to žádná deka, přestože je plná. No, už jsem tu někde psala, že nejsem dobrá v popisu vůní. 

A to je všechno. Balíček se mi moc líbí a hodinky pyšně nosím i s šátkem. Vůni jsem zatím nezkusila, ale to přijde. Jak se Vám balíček líbí?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Moc se mi balíček líbí! :-)) Hlavně ty hodinky a jejich ciferník... Sice jsem docela magor na to, že když se někoho zeptám na čas, tak to chci vědět na minutu, ale u sebe mi to na hodinkách ani nevadí, když to nemá přesně vyznačená čísla :-)) Jen je škoda, že si přes monitor nemohu čichnout té vůně :-( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to by mě zajímalo, co bys na tu vůni řekla ;) Ciferník bez čísel jsem už měla, také mám raději přesný čas, ale tady mi to nevadí, když mám pak u sebe telefon ;) Nicméně bez hodinek na ruce jsem jak bez ruky, takže pro mě je to must have :D

      Vymazat
  2. Pěkný unboxing. Tyrkysová šála je velmi pěkná a hodinky jsou zajímavé. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný balíček, všechny tři věci se mi líbí a udělaly by mi radost :-) nejvíc by mě zajímala ta vůně, ač nejsem na sladké vůně, tak tahle by mě asi dostala tím šmrncem exotiky.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem jí ozkoušela do práce a musím říct, že mi sedla :)

      Vymazat
  4. Pěkné dárečky Baru, taky by mi udělaly radost :)) Ty hodinky jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  5. Šátek je moc krásný, ten by se líbil i mě.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!