pandoří láska

by - 16:13

Když jsem publikovala příspěvek o tom, co jsem dostala k Vánocům, vyrojily se dotazy ohledně mého pandořího náramku, a tak jsem se rozhodla Vás s ním seznámit. Než ale začneme, upozorňuji, že tohle není vychloubací článek, to není můj styl. Tak, kdo jste zvědaví, čtěte dál!


Už jsou to skoro dva roky, co jsem udělala bakalářské státnice a jedna z mých tet mi dala peníze, abych si udělala radost, čím chci, protože se nevídáme, tak aby mi nekoupila nějakou hrůzu. Chtěla jsem si původně koupit něco, co mi dlouho vydrží, abych měla památku, ale nakonec padla volba na parfém od Nina Ricci. Jak tak nad tím přemýšlím, mám ho dodnes, hihi. No, ale to jsem odběhla. Když jsem odcházela z ochoďáku, narazila jsem na malý krámek se šperky a byla tam i Pandora. Dostala jsem katalog a naprosto jsem se zamilovala. Doma jsem to všechno prostudovala a zjistila, že si to nemůžu dovolit, a tak jsem dala Pandoru k ledu. Čas plynul a bylo před Vánocemi, neustále jsem dostávala dotazy, co chci pod stromeček, tak jsem se naštvala a řekla, že pandoří náramek, že když pak nebudou vědět, co mi koupit k narozeninám či svátku, tak korálkem nic nezkazí. A tak se stalo, že jsem pod stromečkem, vlastně už předloni objevila náramek a tři korálky.


Jeden u našich i s náramkem...


...druhý u jedné babičky...


...a třetí u druhé babičky.

Tyhle první jsme vybíraly s mamkou spolu, vínový korálek se líbil jí a zbylé dva skvěle vystihují mé zájmy a lásky, focení a cestování. Naprosto jsem si na náramek zvykla a nesundavám ho. Až na období, kdy mě zlobí šlachy a ruka musí do ortézy. 

Těmito korálky ale můj příběh nekončí. V únoru mám narozeniny a tentokrát se nechal inspirovat můj přítel. Koupil mi korálek, který se vymykal ostatním, ale svou pravidelností tak nějak připomíná mou přísnost a perfekcionismus.


Problém u těchto větších korálků je ten, že nejdou šroubovat přes závity, jsou větší, a tak po náramku slušně lítají, ale už jsem si zvykla. No, a jak tomu tak bývá, po roce zase přišly Vánoce a opět spousta otázek, co bych chtěla pod stromeček. Miluji překvapení, jak už asi víte, a tak jsem napsala mamce vícero tipů, aby si mohla vybrat dle svého gusta a cenové relace. Na seznamu byl také korálek od Pandory, k němu chtěla mamka tip. Tak jsem jí opět našla více možností, aby si mohla vybrat. No, a jak už víte od vánočního článku (zde), dostala jsem dva překrásné korálky.


Jabloňový květ a...


Eiffelovku. Ta je naprosto rozkošná a pacičky má ve tvaru srdíček. Jak víte, jsem milovníkem téměř všeho, co má nějakou návaznost na Francii.

A tady máte můj celý náramek, jak mám korálky poskládané.


A to je pro dnešek všechno, jak se Vám můj náramek líbí a co Vy, máte Pandoří náramek nebo něco jiného od nich?

You May Also Like

19 komentářů

  1. Náramek a korálky jsou opravdu boží! Taky jsem se do náramku od Pandory už dávno zamilovala, nemohla si ho dovolit a konečně letos jsem se dočkala od Ježíška, rovnou se dvěma korálky. :) Tak je zatím docela ''chudý'', ale stejně ho zbožnuji a nemůžu se dočkat dalších korálků. :)
    Jinak se mi od Pandory líbí skoro vše, jen ty ceny.... To se jim musí nechat, vymysleli to skvěle, perfektní byznys..! :D
    Článek mě moc potěšil, opravdu super! :)) Přeji hodně sil u učení, také na to jdu... :/ už aby bylo po zkouškách.... :) Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaké korálky ti Ježíšek přinesl? Jo, ceny, ty jsou vesmírné, ale krásné věci mají, to se jim musí nechat. Také ti přeji hodně sil do učení a štěstí u zkoušek ;-)

      Vymazat
  2. Krásný náramek. Nejvíc se mi k Tobě hodí ty tři zprava, ale to je tím, že ty ostatní k Tobě nemohu posoudit :-) Sama bych si ale vybrala ten od přítele, jen je krásný! :-) Na tento náramek jsem už také koukala a napadlo mě, jak je na tom s výdrží? Hádám, že dobře, ale já jsem na náramky vážně hrozná :-// A vůbec tedy i na hodinky. Ty "lepší" jsem dostala k osmnáctinám, jsou to moji miláčci, ale at dělám, co dělám, stejně se jim už škrábaneček nevyhnul :-(
    Jinak, vůbec by mě toto nenapadlo posuzovat jako vychloubací článek, klidně víc takových ;-))
    Měj se hezky,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hani, s výdrží je to parádní. Samozřejmě, ideální by bylo, kdybych náramek sundavala při koupání, při vaření apod. Já ho sundavám jen v případě, že hnětu těsto :D a pokud mám na ruce ortézu. Korálky nejsou poškrábané a věz, že já každou chvíli rukou zavadím o zeď nebo tak, takže toho bych se nebála ;-) A také má náramek praktické zapínání, takže se ti nestane, že by se ti sám od sebe rozepnul a spadl. Můžu jej tedy jen doporučit. Děkuji za pěkný komentář a měj se pěkně :)

      Vymazat
  3. mě se pandoří náramky úplně netrefují do vkusu, ale hrozně se mi líbí ta možnost personalizace, že si ho každý může poskládat docela podle sebe. no a že se dají dokupovat korálky k různým příležitostem je zase bomba pro všechny okolo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že ten koncept je vymyšlený velmi chytře a vlastně každý náramek je originál ;-) Ale zase to ber tak, že ušetříš ;)

      Vymazat
  4. Krásny. Ja som ho vždy chcela a aj chcem, no u nás ho zohnať je naozaj náročné. Nikde ho nepredávajú a ani na nete som ho nenašla. Vieš to je to blbé slovensko, kde nič nie je :/ Fakt ma to už štve ... Naozaj je krásný !!! :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. To jsem netušila, že je Pandora na Slovensku nedostatkové zboží. :(

      Vymazat
  5. Ahojky, je moc krasny:-)! Mne stribro neslusi a jejich ceny ve zlate ....:P:D:P. To fakt jsem nekde jinde. Tak jsem to vyresila Morellato. Snad jsem to napsala dobre, pisu na tel a musela bych to zavrit, podivat se a zase otevirat atd. :-). Takze v medene barve a taky maji hezkke a vyjde to mnohem levneji. Ale Pandora je Pandora:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) Ony, i ty ceny ve stříbře jsou :D :D, ale takhle po částech jako dárek to už není taková pálka. Morellato neznám, ale koukala jsem po tvém komentáři na něj a mají pěkné věci, určitě máš pěkný šperk! ;)

      Vymazat
  6. Náramek nemám, protože jsem se pořád nerozhodla jestli je to to, co chci. Ale Tvůj se mi líbí nejvíc foťák, kufr a věž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, u mě to byla láska na první pohled a bylo jen otázkou času, kdy si ho pořídím :D

      Vymazat
  7. Náramek máš nádherný. Já sama koupi zvažuji a chtěla bych vždy nějakou významnou událost promítnout právě prostřednictvím přívěsku nebo korálku. Ale zatím jsem ve fázi rozmýšlení... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, s těmi událostmi je to skvělý nápad ;)

      Vymazat
  8. Náramek máš krásný :).
    Letos mi bude osmnáct a protože mi chtějí rodiče a prarodiče věnovat nějaký šperk, informovala jsem je o Pandoře. Tak uvidíme,zda mé přání nakonec vyslyší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to je ideální příležitost ke koupi pandořího náramku, tak se pak pochlub, zda jsi ho dostala ;)

      Vymazat
  9. Ja Pandoru sbiram uz docela dlouho :) poprvé jsem ji dostala v květnu 2013 a od té doby mi přibylo spoustu korálku. myslim si, že je to super doplněk, elegantní a vkusny :))
    psala jsem o ni clanek zrovna nedavno, tak se muzes podivat, jeslti chces, jak vypadá ten muj :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!