lednové radosti 2015

by - 6:00

Máme tu konec ledna a s ním přichází další várka nákupů. Když se ohlédnu, mám pocit, že víc než nákupů, byl tento měsíc plný emocí, ale k tomu se dostaneme. Leden bývá ve znamení slev, i já jsem ulovila spoustu věcí, ale najdou se i takové, které jsem měla za plnou, tak jdeme na to!


Hned ze začátku měsíce jsem si ve výprodejích během jednoho chladného dne koupila tuhle slušivou čepičku s bambulí. Nejprve jsem ji v Reserved vzala jen na zkoušku, zda bych něco podobného mohla mít na hlavě a naprosto jsem jí propadla. A cena? 150,-Kč, tuším. Kolem krku mám krémovou šálu, která má v sobě malé třpytečky (ne, nejsou na fotce vidět. bohužel). Poprvé jsem ji viděla při nákupu čepky, ale byla za tři sta, což se mi zdálo za šálu ve slevě hodně, a tak jsem odešla bez ní. O pár dní později, ale jsem ale zašla do jiné prodejny Reserved, mimo nákupní centrum, a tam na mě čekala ještě o stovku lehčí, tentokrát jsem si ji hrdě odnesla.



A z Reserved jsem si odnesla i tyhle roztomilé ponožky, tři páry stály sedmdesát korun, ale tomu motivu jsem prostě nemohla odolat. Vy byste odolali?


Ten den, co jsem ulovila šálu, jsem měla čas do schůzky, a tak jsem zašla do outletu Camaieu v Brně na České. Jaké nadšení jsem prožila, když měli pruhované tričko, jehož brášku jsem si v létě koupila (článek tady), ale přítel mi jej zapral. Za dvě stě jsem ho tam nemohla nechat. Šedivé tílko jsem brala jako košilku či na cvičení nebo léto, stálo 64,-Kč. O deset korun víc stálo tmavě modré tílko na špagetová ramínka, které má funkci jen jako košilka. Černé legíny už tak nějak patří do mého šatníku, a tak jsem využila toho, že i ony se objevily ve slevě za 175,-Kč.


Posledním módním kouskem je tahle kráska, která se mnou absolvuje léto. Teď je mi líto jí nosit. Je překrásná a je to takový ten vak, do kterého se vejde půl prasete. Mám tyhle pytle moc ráda. Ulovila jsem ji v Mohitu za šest set. Doufám, že moje tahání přežije aspoň dva měsíce.


V průběhu ledna mě i nadále trápila rýmička, a tak jsem si musela pořídit nějaké slušivé papírové kapesníčky. Mám slabost pro ty v krabici a tahle krabice je překrásná. Kde ji seženete? V Lidlu, ale na cenu se mě neptejte, jsem hlava děravá a účtenku už odvezli popeláři.


V DM slevové knížce byl kupónek, kterého si ale dle mého všimly i ostatní drogerie a tuhle slevu uvedly také. Nicméně jsme si s kamarádkou koupily 1+1 Rimmel řasenky z řady Scandaleyes. Ona si vybrala tu zelenou s lycrou, tu už mám ozkoušenou a chtěla jsem využít nízké ceny, a tak do mého arsenálu přistála tahle extrémní, ale zatím jsem ji nezkoušela.


A ve stejné akci, tedy 1+1 byly i laky od Flormar, tentokrát v drogerii Teta. Rovnou jsem k nim přihodila i tuhle péči, která zároveň funguje jako podkladový lak. Už jsem laky vyzkoušela a můžete se brzy těšit na recenzi. Co myslíte, jsem s nimi spokojená?

A na závěr je to největší překvapení, a vy víte, jak moc ráda mám překvapení ráda, dostala jsem předčasný dárek k narozeninám, až z Arábie. Tento krasavec na mě čekal v polovině ledna na poště. Nevěřila jsem vlastním očím, obrečela jsem to dojetím, ale díky němu mě můžete sledovat i na instagramu (více zde), takže ještě jedno velké díky! 


Čím jste si v lednu udělali radost Vy? Ulovili jste něco parádního ve výprodejích?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Takže koukám přínosný měsíc.:)
    I-Phone je pravý?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, náhodou jsem narazila na tvůj blog a musím ho velmi pochválit! Už mi trochu lezou krkem ty "fitness" blogy, které akorát člověku shazují sebevědomí:))) A tady u tebe je to trochu jiné, ale skvělé a hlavně čtivé a pozitivní! Joo a taky je fajn, že je autorka fanouškem Pandory - mohu se pod tuto závislost jen podepsat <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuji za moc milý komentář a doufám, že se ti tu bude líbit i nadále ;-)

      Vymazat
  3. Já jsem zrovna dneska ukořistila tričko u Lidla, takže mám radost. Ty ponožky jsou úžasné a vypadá to, že se podívám, jestli nebudou i u nás (až půjdu shánět trenky se srdíčkama pro přítele k Valentýnovi :-DD) .... ostatní věci se mi také líbí a vzhledem k tomu, že teď žiji ve společnosti starého Sony Ericssona a nejsem schopna si koupit jiný, tak by mě telefon mooc potěšil :))) Včera jsem koukala na gel laky a zamilovala jsem se do krásné bronzové barvičky, ale ta cena :'((( Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já měla zálusk na MIracle Gel laky od Sally Hansen, ale také mě cena odrazuje, takže zatím odolávám :'(

      Vymazat
  4. Baru, Camaieu na České je outlet? Se mi to nějak nezdá, když jsem tam byla, tak tam měli normálně věci jako v ostatních Camaieu, jsi mi úplně zamotala hlavu tím :D
    Jinak čepička ti moc sluší a pruhované tričko bych potřebovala, to, co mám, už je onošené...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anni, ve druhém patře jsou permanentně slevy ;) Děkuji, čepičku jsem si naprosto zamilovala a proužkům jsem propadla už před lety :)

      Vymazat
  5. juuu! ty ponožky! to je tak boží! já bych je ale brala radši vyšší, nějak asi stárnu nebo nevím.. začínám přesedlávat zpátky na vysoké ponožky :D a to proužkaté triko k tomu? no paráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Reserved mají i vysoké ponožky, já ale prozatím nosím tyhle malé po celý rok :D

      Vymazat
  6. Já viděla ty Flomar laky akorát v takovém divném stavu... tak mě nikdy nelákaly :-D
    Čepice i šála vypadají bezva! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu ;) Mě vlastně také dlouho nelákaly, ale pak jsem jeden dostala od kamarádky a musela jsem se na ně podívat více z blízka :D Čepice i šála jsou moje nové lásky, děkuji.

      Vymazat
  7. Páni to jsou super úlovky, samé skvělé kousky, ta kabelka je úžasná a na kapesníčky v pěkných boxeh jsem taky zatížená. A to překvapení...já miluju překvapení, nejen ta velká, ale každá maličkost jako překvapení je vždycky úžasná, natož taková bomba :) Vítám tě do iKlubu :D I když mě teď ta moje mrška začíná pěkně zlobit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z ní také nadšená a už se těším na letní semestr, kdy ji poprvé vytáhnu ;) A vlastně ze všeho mám obrovskou radost, z malých i velkých radostí. A to překvapení, dodnes tomu nevěřím :D ale doufám, že mi dlouho vydrží :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!