Begin Again: oddychový film

by - 15:52

Byl středeční večer, celé tělo bylo unavené a mozek pracoval ze setrvačnosti, a tak přišla ta pravá chvíle na film. Na film, co Vás nezničí, nerozbrečí, nedonutí Vás myslet, ale zároveň Vás neokrade o drahocený čas, kterého dneska máme všichni málo, že? A tak padla volba na Love song.

zdroj

V první větě musím zaplakat nad „českým“ překladem názvu filmu, který se v původním znění jmenuje Begin Again, začít znovu. Pochopila bych, že se film jmenuje Love song (Zamilovaná píseň), kdyby tam byla jedna hlavní melodie, ale tak tomu není. Ve filmu je písní několik a žádná mi nepřijde jako ta nejhlavnější.

zdroj
Obsazení není špatné, hlavní hrdinku skladatelku Gretu hraje Keira Knightley a parťáka ji dělá hudební producent Dan, Mark Ruffalo. Bídáka představuje Dave, Adam Levine, zpěvák z Maroon 5. Děj se odehrává v hudebním světě a příběh vypráví o tom, jak Vás úspěch a sláva mohou semlít a že to také něco stojí. Jako protiváhu ve filmu však najdeme příběh o tom, že když jsme přesvědčeni o správnosti našeho rozhodnutí, jsme schopni pro něj udělat všechno.



Pokud tedy hledáte nějaký milý film, který není zamilovanou komedií, pusťte si tento. Nebo jste ho už viděli? Co na něj říkáte?

You May Also Like

4 komentářů

  1. ani nevíě, jak se těším, až skončí zkouškové a já si konečně budu moci pustit nějaký film :)) vypadá to i n tento :) díky za doporučení :) PinkPomegranate máš novou ctenářku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I při učení je potřeba vypnout a třeba večer si pustit film, aby mozek na chvíli vypnul ;-) Děkuji, jdu juknout k tobě ;-)

      Vymazat
  2. Ještě jsem neviděla, ale díky za tip :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!