Kávové pokušení

by - 12:00

Já se netajím tím, že mám ráda jídlo a různé mňaminky, příchuť kávy mi od jisté doby nevadí, ba naopak v horkém létě ji i vítám. Při koupi lednového čísla časopisu Gurmet jsem dostala zdarma i kávovou verzi pudingu od Dr. Oetker, a tak jsem dlouho nevydržela vzdorovat a ještě před Vánoci jsem ho musela vyzkoušet. A dnes se konečně dostávám k samotné recenzi.

Příchuť "Caffé Latte" mě lákala, ale zároveň jsem se jí trochu obávala. Oproti doporučení jsem puding uvařila z polotučného mléka (plnotučné jsem neměla na skladě, hihi). Puding byl za moment hotový a krásně ztuhl, pak už přišlo na řadu ochutnávání.



Prvních pár lžiček, jsem byla z pudingu nadšená, ale jak jsem postupovala skleničkou dál, už jsem ho měla tak nějak dost. Když jsem se dostala skleničce na dno, tak jsem se musela pořádně napít vody, abych tu chuť ztrhla. Já si tedy puding už nekoupím, tedy rozhodně ne jen tak, ale umím si ho představit třeba do nějakého pudinkového krému do dortu.

Mě se tedy potvrdily obavy, už jste tento puding zkoušeli? Jaký máte na kávové příchutě názor?

You May Also Like

10 komentářů

  1. Já si myslím, příchuť kávy mi nevadí, ale taky bych toho měla po pár lžičkách dost..Navíc, nějaké to mlsání si dávám zpravidla ke kávě, takže by se ty chutě asi dost bily :-/ Každopádně by mě zajímalo, jak chutná jeho pistáciový kolega :-)

    Měj se pěkně,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář, no, musím říct, že už další "speciality" zkoušet nebudu a zůstanu věrná vanilce a čokoládě, které jsou fakt výborné ;-) O nich jsem psala cca před rokem.

      Vymazat
  2. Hmm, cakala som recept a to je len "instantny" balicek ... :-)
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  3. Dala bych si spíš s kokosovým :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, kokosový....to by mohlo být zajímavé, ale obávám se, že by to bylo jen hrozně sladké :-(

      Vymazat
  4. Pudinky mám velmi ráda, ale na tento jsem ještě nenarazila, určitě ho příště vyzkouším, ale nedám dopustit na klasiku, vanilkový nebo čokoládový pudink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, já také miluji klasiku a také u ní zůstanu :-)

      Vymazat
  5. O takomto pudingu som ešte nepočula, ale obávam sa, že mne chutí všetko :D DAY BY DAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!