Jak jsem objevila Nocibé

by - 6:00

Když jsem přijela do Rennes, netušila jsem, co mě čeká. Co se týče obchodů obecně jsem nebyla moc sběhlá a těšila jsem se hlavně na jídlo a pití. Jak jsem se spletla! V minulém článku jste si mohli počíst o tom, jak jsem se vrhla na KIKO a dneska se budeme věnovat jiné značce, Nocibé.


Co mě k této značce dovedlo? Na tomto blogu jsem se zamilovala do očních stínů od Guerlain, ale jsou tak drahé (pro mě), že jsem se vydala na hledání levnějšího dvojčete. Prošla jsem několik míst, kde jsem doufala v úspěch, ale vždy jsem odcházela s prázdnou, až jsem dorazila do Nocibé, kde mají (alespoň tady) divné prodavačky, ale kousla jsem se, protože jsem cítila, že je to poslední možnost, kde uspět. A ono jo!



Představuji Vám mono stín v odstínu č.40 Black carats. Jedná se o černou, která je třpytivá jako horká letní noc, jejíž nebe je poseté tisíci hvězdami. Je krásně pigmentovaná a ten třpyt je doopravdy nadpozemský (stejně jako u ostatních objevů tohoto článku).


V mém vysněném duo stínu je černá třpytivá doplněná švestkovou fialovou. Dlouho jsem ji nemohla najít. Spousta stínů se tak tvářila, ale pak se z nich vyklubaly úplně jiné odstíny, až jsem narazila na tuhle nádheru v odstínu č.50 Halloween. Název moc neodpovídá, ale na ten to nejezdí. 

A protože měli akci, jak už to tak bývá, na vytvoření paletky. Koupíte si x mono stínů a k nim zdarma dostanete kazetu, do které se dají stíny vložit. A tomu jsem nemohla odolat. Nevím proč, ale zlákala mě temně zelená se zlatými třpytkami v odstínu 59 Imperial Forrest.


Všechny barvy jsou krásně pigmentované a už se těším, až to spolu rozbalíme. Swatche jsem zatím nefotila, ono i na tyhle fotky jsem čekala skoro dva týdny. Počasí a světlo teď holt blogerkám nesvědčí. Ale nebojte, rozhodně Vás o ně neochutím, pravděpodobně se ale objeví na facebooku (tady). Zatím se ale můžete pokochat jejich třpytem.


Byla to láska na první pohled a doufám, že mě krásně provedou celou zimní sezónou! Který se Vám líbí nejvíc? Jste více na světlé nebo tmavé stíny? 


You May Also Like

6 komentářů

  1. Obecně mám radši tmavší odstíny očních stínů, takže tyto se mi moc líbí! :-) Hlavně Halloween :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Ten švestkový se mi moc zamlouvá! Já kolem Nocibé vždycky chodím, ale nikdy jsem nešla dovnitř, je to na mě moc parfumerkové a to já obecně nerada, stejně tak nechodím ani do Douglasu nebo Sephory :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě tam před odjezdem zajdi, byla jsem v Boulangerovi a bylo to fajn ;-)

      Vymazat
  3. Krásné barvičky, já miluju hlavně zemité odstíny, hnědou a béžovou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, v těchto odstínech mám paletku od W7, takže jsem si hnědý stín přivezla jen jeden, viz článek o kiko :-D

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!