Jak jsem změnila kabátek

by - 6:00

Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Práce mi jde od ruky, o víkendech cestování a najednou jsem tu už tři týdny! Za tu dobu se stala spousta věcí a já mám pocit, že jsem se ani nezastavila, až na včerejšek, který jsem věnovala blogu, fotkám, ale hlavně odpočinku, o který si mé tělo už nějakou dobu říkalo. Počasí nám stále přeje, ale chladná rána už značí příchod podzimu. A abych lépe chladná rána zvládala, nosím si můj termohrnek, který jsem dostala jako dárek, s kávou každý den s sebou. Dneska jsem se ale rozhodla ho trochu obměnit. Jak? Čtěte dál...

vybavení by bylo
Než začneme s přeměnou, nejdřív bude malá pohádka. Mám ráda termohrnky, jsou nesdílnou součástí mého života, ovšem hrozně dlouho jsem hledala kousek, který nebude téct. Znáte to, uděláte si kafe, máte ale poslední minuty, rychle obout, vezmete kabát, termohrnek do ruky a utíkáte na autobus. Když doběhnete, zjistíte, že celé víčko je od kafe, protože ten "prevít" někde špatně těsní. To se ale změnilo, když jsem dostala hrnek od spolubydlících.


Jde o termohrnek ze Starbucksu, kde za normálních okolností nevysedávám. Na můj vkus mají kafe moc drahé, a tak si ho dám jen v zahraničí, kde přepočty z eur na české většinou tolik neřeším. Tento hrnek má kromě toho, že skvěle těsní ještě výhodu, že se dají měnit motivy, kterými je vyzdoben. Dostala jsem ho původně s motivem Ladovského obrázku a za pár dní změnila na ptáčky a květiny. Nyní přišel čas na další změnu. Tak konec povídání a jdeme na to!


Udělala jsem pořádné generální mytí, nechala hrnek vyschnout a dala se na to. Vysunula jsem si starý motiv.


Ten jsem také použila jako šablonu na vystřižení toho nového, který jsem si vytiskla v práci. To je výhoda barevné tiskárny, kterou za normálních okolností nemám.


On je totiž takový zvláštní tvar, kterých bych jen tak z hlavy určitě netrefila.


A tady ho máme. Puntíky mě nějak oslovily, ještě jak jsou barevné, ale merčím, že to není má poslední výměna, protože jsem si nemohla z množství těch motivů vybrat. A kde jsme hledala? Tady, na blogu jedné šikovné slečny. Našla jsem jej mezi pozadími na ntb či mobil, které poskytuje volně ke stažení.


Tak co říkáte změně? Líbí se Vám? Co vy a termohrnky, nosíte je nebo nechápete?

You May Also Like

13 komentářů

  1. S tekoucími termohrnky mám taky neblahou zkušenost. Bohužel můj těsnící ze Starbucks jsem zničila, když mi spadnul na zem :/ a pak jsem u nich neviděla žádný pěkný, jen takový ty celokovový, co vypadají jak urna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak urna? :-D zajímavé přirovnání! Kamarádka má jeden, co se mísí dvě barvy dohromady a je moc pěkný, ale tento je super, pokaždé můžu mít jiný :-D

      Vymazat
  2. Termohrnky miluju. Ve Starbucks se mi nikdy žádný nelíbil. Vždycky mi přišlo, že je to cílené spíš na turisty. Každopádně tě obdivuju, že si ty obrázky měníš, já bych na to asi byla hrozně líná :D. Jinak jsem si hodně jsem si oblíbila ´Keep Cup´, perfektně těsní, dělají ho v několika velikostech a můžeš si ho sama navrhnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, změna přišla po devíti měsících :-D O ´Keep Cup´ jsem už slyšela, jsou roztomilé, ale tento můj mi zatím stačí ;-)

      Vymazat
  3. Chapu,velmi dobre chapu,ale nenosim:)...kdyz uz jsem neco nekdy nosila tak rovnou litrovou termosku...ale zmena se mi moooc lja bych mozna jeste par puntiku pridelala:):)...ale jinak palec hore:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, taky mě překvapilo, že na hrnečku tolik nevyniknou, ale tak aspoň je to popud k další změně ;-)

      Vymazat
  4. Já tahám v zimě termosku do školy, tu si jaksi změnit nemůžeš, ale já to zas tak neřeším. Hlavně, že v ní mám teplý čaj (kafe moc nepiju, to už si raději zajdu do kavárny na pořádné). Tvoje změna se mi líbí a souhlasím se slečnou nade mnou, klidně bych uvítala ještě více puntíků!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. termosku bohužel nemám, takže si musím vystačit s tímto mazlíkem ;-)

      Vymazat
  5. Ahoj holky, na ty umelohmotny veci nejsem. To ale az kdyz na mne doslo :-).za tepla se z toho uvolnuje myslim bpa. Kojenecky veci to neobsahuji a stejne se do flasticekk nema lit horka voda. Radeji porcelanovy :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si teď koupila stejný termohrnek z limitované edice Tiqe by Petra Balvínová (mám tuhle návrhářku moc ráda). Obecně sice termohrnky moc nenosím, protože nepiju kafe, ale tenhle jsem prostě chtěla a čaj, když je fakt zima, také není k zahození. Já bych chtěla termohrnek ze Starbucks z Řecka, protože je to moje láska, ale když jsme byli v místech, kde Starbucks v Řecku je, tak mě ani nenapadlo si kupovat termohrnek a teď, když bych ho chtěla, se zase v Řecku pohybujeme po místech, kde tohle kafe není :-D.

    A máš pravdu, ty puntíky u nového kabátku nejsou příliš výrazné :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš, když je v Řecku teplo, málokoho napadne pokukovat po termohrncích. Já puntíky stále držím, ale už se porozhlížím po novém kabátku ;-)

      Vymazat
  7. Vypadá to perfektně, daleko líp než tomu tak bylo. Dobrý nápad.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!