Samá překvapení

by - 6:00

Již několikrát jsem psala o tom, jak moc miluji překvapení. A tento týden byl toho velkým důkazem. Od malička jsem měla ráda různé hádanky, napjatá očekávání a parfumerie Fann mi v tomto týdnu jedno přichystala. Kromě tohoto dobrodružství k nám do pokoje včera zavítal nezvaný host, kdo sleduje FB blogu už ví...


Včera si to k nám přihopskal velký zelený koník. Dlouhý byl asi jako velké párátko. Prozkoumal stůl, a pak se mi jej podařilo shodit za něj. Bylo mi ho líto, ale nedokázala jsem ho dostat zpět, a tak tam přenocoval a ještě počkal než dneska přijdeme z práce, aby se s námi rozloučil a následně se opět oknem odebral neznámo kam. Toť historka s koněm, nyní k Fannu.


Již několik dní zpátky se na blogu objevil příspěvek o tom, jak na mě po těžkém dnu v práci čekalo toto překvapení. Bylo v taštičce se spoustou nesmyslů včetně letáčku k soutěži. A protože jsem soutěžní typ, kdo by rád nevyhrával, musela jsem se zúčastnit. Ve spolupráci s přítelem, chtěli i nějaké detaily z účtenky, jsme formulář vyplnili, odeslali a zapomněli na něj.


Jaké bylo mé překvapení, když mi předevčírem přišel email, bez jakéhokoli varování, že mi bude následující den doručena zásilka od firmy Fann Retail. Říkala jsem si, co by to asi tak mohlo být? Nic jsem neobjednávala a až doma, při pohledu na noční stolek jsem si vzpomněla na soutěž s Vespou. S panem kurýrem jsem se ale následující den nedomluvila, nesnáším kurýrní společnosti, jejich jednání a ve výsledku i služby, a tak jsem si musela na balíček počkat až do dneška. To už jsem byla netrpělivá a přemýšlela a vzpomínala, o co jsem to tenkrát asi soutěžila. Nenapadlo mě vůbec nic. 


Do práce mi tedy, oproti plánu, kurýr dovezl balíček následující den. Byl relativně velký, a tak se mé myšlenky rozjely nanovo. Co by asi tak mohlo v tom balíčku být? Ale vydržela jsem to a celý den měla balíček za zády. Otevřela jsem ho až doma. Opatrně jsem nůžkami rozřízla izolepu, otevřela krabici a v ní našla další krabičku zabalenou v takovém tom ochranném umělém obalu. Říkala jsem si, krabička pěkná, kde ji najdu, díky. To ale nebyl konec. Když jsem ji otevřela, vybafnul na mě černý polystyren nebo co je to za látku, ve které jsou i balené hodinky. V tu chvíli mi došlo, že krabička nebude prázdná. Ale co by v ní mohlo být? Parfém to nebude, ten je běžně v krabičce papírové. Helma to také nebude, na tu jsem si pak vzpomněla, na tu je to malé, tak co tedy?


Budííííííík, krásný, stylový, bílý, ve tvaru světla světoznámých motorek, budíííííík. Je roztomilý a mám z něj obrovskou radost. Jediné, co mi přišlo divné a stále mi vrtá hlavou je fakt, že od Fann jsem neobdržela žádnou zprávu, ani v krabici nebylo jediné psaní, kromě návodu. Takže touto cestou dík a bělouš se mnou pojede za velkým podzimním dobrodružstvím, o kterém se dozvíte za pár týdnů.

A co vy? Už Vám někdy přišel balíček, který jste nečekali? A jak se Vám budík líbí? Máte vůbec nějaký nebo vstáváte s mobilem u hlavy a klasický budík je pro Vás už jen lapačem prachu?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Budík je pěkný, ale daleko více se mi líbí ta krabička, ve kterém přišel :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten budík je moc krásný, hned bych ho brala!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!