Odhalení

by - 6:00

Jistě už netrpělivě čekáte na výsledky po skončení 30days shred s Jillien Michaels a to, jak si vlastně vedu. Již mám týden po cvičení a protože můj program před odjezdem do Francie je velmi nabitý, tak na cvičení není vůbec čas, na druhou stranu se ale brutálně nepřecpávám a také hodně chodím. Jak jsem tedy na tom?

zdroj

S radostí hlásím, že dneska s velkým překvapením a jásotem oblékla kalhoty, co jsem na sobě neměla tři roky! To myslím asi mluví za vše. Lidé kolem mě si začínají všímat a ty komplimenty mě přivádí do rozpaků. Je to skvělý pocit. Co se týče centimetrů, tak jsem se poctivě změřila, vše zapsala, ale bohužel jsem všechny čísla nechala v Brně a nedostanu se k nim, a tak jsem vymyslela jiný způsob, jak Vám ukázat, co jsem dokázala a v čem chci pokračovat. Tady je má proměna.


Očekávám, že se najdou tací, kteří mě uzemní slovy, že to není žádná sláva, ale věřte, že já změnu cítím, konečně se po dlouhém snažení projevila i na váze, je mi zpátky staré oblečení a mám chuť pokračovat. Ve Francii budu bydlet na koleji, zatím neznám číslo patra, a tak mám několik variant. Buď budu pokračovat s Jill nebo s nějakými videi na youtube. A mám v plánu, že bych se mohla dát na běhání, ale to je zatím jen plán, který je budoucností. Každopádně mám s sebou věci na cvičení zabalené, botasky tam také mají své místo, a tak věřím, že to zvládnu.

Co říkáte na mou proměnu? Budete chtít i další pokračování?

You May Also Like

13 komentářů

  1. Změny vidět jdou, držím palce, ať to jde dále :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju ti k úspěchu. Hlavní je, že ti to dělá dobře.
    A Běhání ti můžu doporučit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělá mi to moc dobře, je to pocit k nezaplacení ;-)

      Vymazat
  3. vážně tě obdivuji, hlavní je aby ses ty cítila dobře a čísla už potom nejsou důležitá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, nevím, zda je to až tak obdivuhodné, ale já se cítím skvěle :-)

      Vymazat
  4. Jeden jedinej komentar o tom ze zmena nic moc a ja za sebe nerucim!!!!..Baruli,jsi uzasna a ja ti skladam poklonu (zaroven s tim ovsem pozvedam varovne ukazovacek-alias nezaspi na vavrinech 😉) odvedla jsi poradnej kus prace,jen tak dal...a urcite se na dalsi pokracovani tesim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D díky, neboj, nezaspím, teď proběhly dva hektické týdny, ale snad už se to srovná a já budu moct zase pokračovat, vybavení tu na to mám ;-)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Rozpaky nejsou na miste, komplimenty si zaslouzis, klobouk dolu Baru a jen tak dal a hlavne zdrave:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, neboj, ve Francii mi nezdravé hubnutí nehrozí ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!