cesta z města na svatbu

by - 6:00

Původně jsem dneska chtěla publikovat článek o mých dalších úspěších, ale mám za sebou vcelku zajímavý víkend, a tak jsem plány pozměnila a přicházím s povídáním o cestě na západ, o svatbě a svatebních hostech.


Když jedu někam s mým drahým, tak řídí a já se kochám přírodou. Oblíbila jsem si v poslední době hodně fotky z auta. Přijdou mi naprosto geniální. Skvěle dokreslují atmosféru cesty. Ta naše poslední byla do západních Čech na svatbu. Já jsem se tam rozjela lehce nervózní, protože jsem tam nikoho neznala. I tak jsem si cestu tam užila. Bylo páteční odpoledne, slunce svítilo a nás čekaly jen příjemné povinnosti.


I tak ale byla cesta dlouhá a ke konci jsme byli oba apatičtí. Příroda si hrála s obrazy a já fotila a fotila. Byli jsme ubytovaní v penzionu Brusinka, který se nachází v kouzelné vesnici Kocourov. Penzion je rodinný podnik dvou mladých lidí, pokoje mají barevně rozlišené a vybavení je doopravdy moc pěkné. My měli zelený pokoj...


...kdo by si nechtěl kupovat k ubytování i jídlo, může si sám uvařit v překrásné a prostorné kuchyni. Já jsem v ní byla několikrát a vždy jsem se kochala, interiér prostě propracovaný do posledního detailu...


...vše krásně sladěné. Je vidět, že to má mít funkční charakter, ale zároveň to má být stylové. Mě naprosto odzbrojily úchytky. No, řekněte sami. Porcelánové úchytky na dřevěných dvířkách, och a ach.


Ze samotné svatby fotky nemám. Tím, že jsem tam byla vlastně jen jako doprovod, ani jsem nefotila. Cestou na obřad si můj milý splnil svůj sen - troubení v koloně, když jedou všechna auta za sebou. Nevěsta byla krásná jako panenka. Jídlo měli výborné a obřad na hradě Velhartice, což mělo své kouzlo, ale znovu jsem se utvrdila v názoru, že bych se chtěla vdávat v nějakém altánu nebo zimní zahradě, tam to totiž není natolik masové. Cestou k oddací síni jsme totiž potkali předchozí nevěstu, což bylo pro mě naprosto šílené. 


Vše bylo laděno do bílo stříbrné kombinace. Veškeré dekorace si nevěsta dělala sama, výjma květin. Bylo to krásné, neumělé a opravdové. Všechny emoce. Co se týče lidí, tak jsem kromě dětí patřila k nejmladším a větou: "já ještě studuju" jsem si připadala, jako když je urážím. Většina lidí totiž byli svoji nebo dlouho spolu nebo s dětmi. Nicméně, pak se zábava rozjela a my si to užili, ale čekala nás cesta zpět.


Nedělní cesta domů byla šílená. Střídání deště a slunka nebralo konce. Nejhorší byla situace klasicky na D1, ale to se dalo čekat. Projížděli jsme bouřkou, nebylo nic vidět, jeli jsme na blikačky a šedesátkou. Domů jsem ale dorazili v pořádku, a tak i nadále budu plnit zdejší stránky svými zážitky a příspěvky.

Jak jste si užili víkend vy? A jaký máte názor na svatby? Máte je rádi? Chodíte na ně často? Já mám pocit, jakoby se s nimi letos roztrhl pytel.

You May Also Like

6 komentářů

  1. A ja chci videt fotecku Barunky ve spolecenskym:)jsem moc rada ze ste si to uzili a za se nekonalo zadne fopa:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeš muset počkat na svou svatbu ;-) Barunka momentálně žádnou fotku ze svatby nemá :-D

      Vymazat
  2. Je pravda, že i já jsem se letos vdávala a už jsem na jedné svatbě i byla :)
    My jsme měli svatbu dost soukromou, v hotelu u řeky a hotel byl na odlehlejším místě, kde jen tak někdo nebyl :)
    Výzdobu jsem vymýšlela a dělala sama a byla jsem moc spokojená :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umím si představit, že v dnešní době médií, pinterestu a instagramu už si nevěsty spoustu věcí udělají samy a nepotřebují žádnou agentku, viz Svatby podle Mary ;-)

      Vymazat
  3. Mohla by si pridať fotku ako si vypadala v šatočkách na svadbe :) Ďakujem za krásne komentáre na blogu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!