kulový blesk

by - 6:00

Mám několik oblíbených bloggerek a sleduji podrobně, jak se mají a vlastně všechny informace o nich. A protože stálých čtenářů i mého blogu stále přibývá, přicházím dneska s novinkami o mě.

To, že jsem dokončila semestr už víte, odměnou za to je giveaway pro Vás (zde). Můj život je ale poslední dobou perpetuum mobile, a tak se stalo, že jsem se už potřetí během jednoho roku přestěhovala. Kam? Stále jsem v Brně, jen jsem se přesunula o pár ulic dál a to konkrétně do dalšího kroku mého bytí - k příteli. Jsme každý jiný a o bydlení mám často různé představy, přesto jsme to zkusili. Tak nám držte palce!


Stěhovala jsem se po deseti měsících. To byste netušili, kolik věcí si člověk během necelého roku do pokoje naveze. A že se zdálo, že se to tam nevejde. Mám pocit, že jsem trumfla dosavadní rekord v tom, co všechno nacpat do válendy, čtyř šuplíků z pracovního stolu, do dvou a půl šuplíku v komodě a na úzkou polici. Bylo toho dost!


Včera jsem poprvé spala ve své nové posteli a ve svém novém doma, naštěstí si nepamatuji, co se mi zdálo, ale vím, že jsem někam spěchala a neměla šanci přijít včas. Zatím to u nás vypadá jako po pádu bomby, ale až se tam trochu srovnáme, můžete se těšit na room tour.

Co vy a stěhování? Lepší vyhořet než se stěhovat?

You May Also Like

13 komentářů

  1. Držím palce ať si oba zvyknete a je vám spolu dobře :) Mě během léta čeká taky stěhování do našeho vysněného domečku, snad už poslední ;)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Tak držím palce, aby ti to balení, Kami, šlo líp než mě :-D

      Vymazat
  2. Jééé Baru tak už :-) Moc Vám to přeju. Tak hlavně ať se máte oba dobře a klape to. Mě stěhování čeká během následujících 14 dní, takže jsem dost zvědavá. Už se moc těším :-)
    Držím palce a těším se na room tour ;) + to určitě zavání nákupem v Ikee :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Káťo, máš dobrý čuch, nějakou tu Ikea chystáme, jestě nevím kdy :-D To room tour bude asi dřív, uvidíme ;-)

      Vymazat
  3. No, kdybych měla stěhovat jen byt v Brně, tak by mi to až tak nevadilo (tak moc věcí tam nemám), ale ostravské doma se stěhuje těžko...
    A příjemné nové bydlení přeji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já své berounské doma stěhovala už třikrát a vím, že mě to ve výhledu pár let čeká znovu, ale snad naposledy... :-)

      Vymazat
  4. Príjemné bývanie :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  5. ja sa stahujem o tri tyzdne tak uz na mne ide pomaly nervozita :(


    Pozyvam na letnu Sally Hansen a Oriflame giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neboj, to bude v pohodě, jen si dej bacha co a kam balíš, abys pak nebyla ztracená ;-)

      Vymazat
  6. Muhehe, další Brňanda koukám :) To s tím hromaděním je peklo, viď? Do prvního bytu jsem se stěhovala s krosnou, do třetího jsem třikrát jela autem :D

    OdpovědětVymazat
  7. Hehe akce kulový blesk, to je něco, co teď řeším každý den a děláme si z toho s přítelem srandu. Dokonce jsme se museli naposledy ve starém bytě na ten film i podívat po letech :D A v novém bytě už budeme koukat rozhodně na lepší filmy :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!